Hinnasto

Myyntitoimeksiannot

Jokainen myytävä koti tai asunto on yksilöllinen ja edellyttää oman myyntisuunnitelmansa. Käytännössä kyse on siitä, että pitää tietää, miten kutakin kohdetta kannattaa myydä, jotta siitä saadaan oikea hinta. Tästä syystä myös välityspalkkio on aina kohdekohtainen.

Normaali välityspalkkiomme myyntitoimeksiannoissa on 3,9 % kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkiomme sisältää kaikki myyntiin liittyvät kulut, kuten asiakirjat ja kohteen markkinointimateriaalin tuottamisen. Minimilaskutuksemme myyntitoimeksiannoissa on 3 500 euroa. Jos kauppoja ei synny, ei myyjälle koidu myöskään mitään kuluja.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Ostotoimeksiannot

Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijasta ostaja. Normaali välityspalkkiomme ostotoimeksiannoissa on 3,9 % kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkiomme sisältää kaikki ostotoimeksiantoon liittyvät kulut. Minimilaskutuksemme ostotoimeksiannoissa on 3 500 euroa.

Sinulle ei synny ostotoimeksiannossa ostovelvoitetta löytämäämme kohteeseen. Jos emme löydä ostotoimeksiannon voimassaoloaikana sinulle kriteeriesi mukaista asuntoa, ei sinulle aiheudu ostotoimeksiannosta kuluja.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Vuokravälitys

Vuokravälityspalkkiomme on 1 kk:n vuokra + alv. (24 %), jonka maksat siinä vaiheessa, kun olemme löytäneet vuokralaisen asuntoosi. Välityspalkkiomme sisältää kaikki vuokratoimeksiantoon liittyvät kulut.

Kiinteistökehitys ja palvelut rakennuttajille

Kiinteistökehitysprojektit ja rakennuttaminen ovat aina yksilöllisiä projekteja. Määrittelemme ja hinnoittelemme nämä aina tapauskohtaisesti.

Arvio- ja kauppakirjat sekä asuinhuoneistojen vuokrasopimukset erikseen tilattuna

Kirjalliset arvioinnit pankkia, perukirjaa, ositusta tms. varten kiinteistöistä (omakotitalot, vapaa-ajan kohteet ja tontit) alkaen 550 € (sis. alv. 24 %) ja osakehuoneistoista alkaen 450 € (sis. alv. 24 %). Lisäksi laskutamme matkakulut, toteutuneet asiakirjakulut sekä selvitystyöstä aiheutuneet kulut.

Kauppakirjat kiinteistöistä (omakotitalot, vapaa-ajan kohteet ja tontit) alkaen 550 € (sis. alv. 24 %) ja osakehuoneistoista alkaen 450 € (sis. alv. 24 %). Lisäksi laskutamme matkakulut, toteutuneet asiakirjakulut sekä selvitystyöstä aiheutuneet kulut.

Asuinkäyttöön tulevan osakehuoneiston vuokrasopimuksen laatiminen 250 € (sis. alv 24 %). Lisäksi laskutamme matkakulut, toteutuneet asiakirjakulut sekä selvitystyöstä aiheutuneet kulut.