Yhteystiedot

Haluan maksuttoman arviokäynnin

Valitse kotisi myyntiin paikallinen ammattilainen, välittäjällä on väliä! 

Yhteydenottolomake

Mika

Kiinteistövälittäjä

LKV, LVV, KED

Maiju

Kiinteistövälittäjä

LKV, LVV, KAUPANVAHVISTAJA

Mika, näkemystä ja rohkeutta kun #sorjonenduunaa!

Mika on määrätietoinen, helposti lähestyttävä, äärettömän ahkera ja valoisa tyyppi.

Mika tarttuu jämäkän päättäväisesti projektiin kuin projektiin, eikä yksikään koti jää Mikan käsissä pienelle huomiolle. Mikan kärsivällisyys neuvottelutilanteissa on loputon, taito löytää ja hoksata ”se juttu”, on korvaamattoman arvokas.

Vaikkei Mika ole ihan paljasjalkainen jyväskyläläinen, on tämän aktiivisen kaverin paikallinen ystäväverkosto ja tuttavapiiri vailla vertaa. 

Tyytyväinen asiakas on Mikan tavaramerkki.

Vapaa-aikaa Mika viettää paljon perheen kanssa. Lapset viihtyvät mukana niin kaivinkoneen, kuin traktorin hytissä ja vilkas porukka rentoutuu mieluusti kesämökin rauhassa.

Ystävät tuntevat Mikan hiukan kilpailuhenkisenä kaverina, joten maastopyöräreissuilla ei tämä mies jää viimeiseksi … ja huhu kertoo, että maastavetoon Mikan voi haastaa milloin vain! 

Maiju - kiinteistönvälitystä kolmella vuosikymmenellä

2000-luvun alkupuolen pikainen ammatinvaihto olikin hiukan pidempi reissu, koska sillä tiellä ollaan.  

Matkalle on mahtunut kaikennäköistä, niin yrittäjänä kuin välittäjänä! 

Lopputuloksena on monessa sopassa lusikoinut tekijä, joka ei ihan vähästä hätkähdä. Siinä kohtaa, kun moni luopuu toivosta, tämä sitkeästi hymyilevä välittäjä kokeilee vielä jotain temppua… jos ei pussillista uutta niin jotakin vanhaa ja hyväksi havaittua.

Paikallistuntemusta ja kokemusta löytyy, natiivi Jyväskyläläinen on kiertänyt maaseutua kumpparit jalassa ja ruutukaavaa tennareissa, kaikki luonnistuu. 

Maiju on kotihiiren ja reissunaisen yhdistelmä, jonka vapaa-aika kuluu kaikenlaisen sporttaamisen merkeissä. Kotoa löytyy kaksi teini-ikäistä lasta, joiden kanssa reissaaminen ja harrastaminen on jo helppoa. Kodin paikaksi on valikoitunut Jyväskylän keskustan liepeiltä kaunis Älylän kaupunginosa.

Tervetuloa Tupaan!